• AMBACHTELIJKE BEREIDE FRIETEN EN HANDGEMAAKTE MILKSHAKES
  • LUXE BELEGDE BROODJES
  • OVERHEERLIJKE GEBAKKEN VIS
  • VERSCHILLENDE HUISGEMAAKTE BORRELHAPJES
  • MAKE YOUR OWN GIN & TONIC

Evenementen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pub Quiz bij VIC Kitchen & Bar
 

Trap de maand af met de gezelligste pubquiz van Eindhoven. Iedere maand op een Donderdag om 20:00 uur organiseren wij een gezellige Quiz. De ultieme activiteit voor vrienden of collega’s. Gezelligheid staat voorop, al is winnen mooi meegenomen. Schrijf je in met een team van maximaal 4 personen, deelname is 5,- per persoon. Ben je met meer dan 4 personen? Maak dan een verdeling met meerdere teams. De hoofdprijs is iedere maand hetzelfde en is niet mis. Het winnende team hoeft namelijk niet te betalen; de complete rekening scheuren we doormidden! Een mooie hoofdprijs, al zeggen we het zelf.

We zorgen voor heerlijke hapjes tijdens de avond. We schenken Hertog Jan pilsener, Weizener en Karmeliet op de tap. Verder hebben we heerlijke cocktails op de kaart staan. 

Datums die je mag noteren zijn: 09 november / 14 december / 11 januari / 29 februari. Aanmelden kan via Sanne@vickitchenbar.nl. We hebben een klein gezellige lunchroom/cafe dus vol=vol

 

 

 

 

 

 

Italiaanse avond bij VIC Kitchen & Bar
 
 
Wij zijn superblij dat we weer een fantastische avond mogen verzorgen helemaal in stijl van Italië.
Het Catharinaplein wordt helemaal omgetoverd in Italiaanse sfeer. Op het terras komt een grote lange tafel, prachtig ingedekt waar iedereen aan kan schuiven, Italiaanse muziek en sfeer. Beele
Net als in Italië eten we als één grote familie. We hebben een lekker menu samengesteld en @beren.vino heeft voor ons de lekkerste wijnen geselecteerd.
 
Deze avond zit helaas vol. Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt deze week een mail met alle info.
Wij kijken er naar uit om u een onvergetelijke avond te verzorgen.
 
Houdt onze social media en website in de gaten voor een volgende volledig verzorgende avond bij VIC Kitchen & Bar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guus Meeuwis sfeer bij VIC Kitchen & Bar

Eindhoven is super trots dat Guus Meeuwis weer 3 fantastische dagen gaat organiseren in het PSV Stadion. Hij zal de volgende dagen gaan optreden:
Vrijdag 16 juni vanaf 19.45 uur
Zaterdag 17 juni vanaf 19.45 uur
Zondag 18 juni vanaf 16 uur
 
Je kunt voor die dagen vanaf nu ALLEEN via de website een tafeltje reserveren met een tijdsbestek van 1 1/2 uur per tafel. Wij hebben een heerlijk menu samengesteld zodat je van te voren lekker gegeten hebt voordat de voetjes van de vloer gaan.
Ook serveren we heerlijke cocktails, wijnen en bier van de tap. We hebben een gevarieerd aanbod van borrelhapjes.
 
Vlakbij kun je in de bewaakte fietsenstalling de fiets parkeren. Op vrijdag en zaterdag is de fietsenstalling tot 04.30 uur geopend. Op zondag is deze tot 23 uur geopend. Het PSV Stadion is op loopafstand. (15 minuten lopen)
Heb jij zin om er een leuke dag van te maken en wil je zeker zijn van een plekje in de binnenstad dan kun je vanaf vandaag reserveren. Groepen > 10 personen kunnen we helaas niet reserveren.
 
Tot snel!

Koningsdag bij VIC Kitchen & Bar

Kom jij met Koningsdag naar Eindhoven kom dan genieten op ons prachtige terras in het zonnetje aan het Catharinaplein. Bij ons is het echt een trekpleister om mensen te spotten. Ons terras bevindt zich aan de voor- en zijkant van ons pand. Prachtige uitkijk op de Catharinakerk of Winkelcentrum Heuvelgalarij.

Met Koningsdag hebben wij verse oranje tompoucen, bittergarnituur of een lekkere borrelplank. Voor de kinderen hebben we lekkere softijs met oranje discodip. Dus zoek jij nog een fijn plekje om de hele dag te vertoeven dan ben je op ons terras welkom. Reserveren is niet mogelijk 

 

 

 

Paasbrunch bij VIC Kitchen & Bar

Wil jij graag een heerlijke paasbrunch met je familie en vrienden organiseren maar heb je geen zin om dit thuis te doen kom dan gezellig naar ons prachtige terras in de binnenstad van Eindhoven. Onder de heerlijke bomen bij de Catharinakerk dekken we met mooi weer een prachtige tafel voor jullie in. De brunch bestaat uit:

Glaasje Cava - Vers soepje - Croissant en broodje met ham/kaas/jam/nutella - Vers gemaakte eiersalade - Gekookt ei - Yogurt met granola - Pancakes met vers fruit en bacon - Verse Jus d"orange - Koffie of thee met Cookies van Sweet Dreams Bakery.

Reserveren is verplicht en kan vanaf 2 personen. We zien je graag 1ste of 2de paasdag bij VIC Kitchen en Bar. 

 

 

 

 

 

Carnaval bij VIC Kitchen & Bar

Vier jij met ons de Carnaval in Lampegat Eindhoven? Wij beginnen vrijdag vanaf 10 uur met onze luxe lunchkaart. In de middag gaan we over naar onze borrelkaart en in de avond tappen we met liefde een heerlijk pilsje van de tap. We gaan door tot 22.30 uur. Daarna sluiten onze deuren en gaan we de zaak voorbereiden voor de prachtige optocht die zaterdag langs onze zaak komt. Zaterdag en zondag hebben we een buitentap en take away broodjes. Ons Team heeft een leuke playlist samengesteld voor een lekker sfeertje. Maandag en Dinsdag is iedereen weer welkom in onze zaak vanaf 10 uur. Wij hebbben er zin in! Alaaf Alaaf....

 

 

 

Winter & Kerst bij VIC Kitchen & Bar

We hebben ons terras omgetoverd tot een heerlijk winterterras. Met de warmtelampen, dekentjes, gluhwein en warme chocolademelk met slagroom waan je je helemaal in de fijne Winter- en Kerstsfeer. We serveren de hele maand ons "broodje van de maand" wat bestaat uit 2 heerlijke pasteitjes met een zelfgemaakte ragout vulling. Binnen zit je gezellig en cozy met onze ruim 16 zitplaatsen. 

 

 

 

GLOW Eindhoven (12 tm 19 november)

Vanaf 12 tot en met 19 november 2022 staat Eindhoven weer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Dit jaar voor de 17e maal. Het thema dit jaar is 'Urban Skin'. Een grote mensenmassa (ruim 700.000 bezoekers..) is in de loop der jaren onlosmakelijk verbonden met GLOW. De organisatie keert dit jaar (na twee moeizame corona-jaren) weer terug naar één vaste looproute. Deze looproute komt langs onze prachtige horeca zaak VIC Kitchen & Bar. Wij staan voor u klaar met onze prachtige authentieke "ijscokar" en een aangepast GLOW menu. U kunt bijons binnen heerlijk tafelen of snel een warme chocolademelk met warm appelgebak eten op ons verwarmd terras. 

Openingstijden: za + zo van 09.30 uur tot 23.30 uur  ma tm do 09.30 uur tot 22.30 uur. 

Reserveren is helaas niet mogelijk. 

 

 

 

 

SINTERKLAAS (5 december)

Vanaf 01 november is onze Sinterklaas Monstermilkshake weer verkrijgbaar. Smaak is vooral chocolade....