• AMBACHTELIJKE BEREIDE FRIETEN EN HANDGEMAAKTE MILKSHAKES
 • LUXE BELEGDE BROODJES
 • OVERHEERLIJKE GEBAKKEN VIS
 • VERSCHILLENDE HUISGEMAAKTE BORRELHAPJES
 • MAKE YOUR OWN GIN & TONIC

Besloten feesten

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zomerborrel bij VIC Kitchen en Bar

De zomervakantie komt in zicht en wat hebben we er naar uit gekeken. Zoek jij als werkgever nog een passende locatie om je medewerkers uit te nodigen voor een heerlijke borrel met eventueel buffet dan kan dat bij VIC Kitchen en Bar. Met mooi weer stellen we het grote terras ter beschikking waar iedereen lekker informeel kan genieten van een goed glas wijn of een ijskoud vers getapt biertje. Wilt u er een heerlijk buffet bij of een kok die voor u op het terras verse oesters gaat openen dan regelen wij dat graag. Om in onze Franse sfeer te blijven kunnen we ook Jeu d'boules regelen. Goed voor team-building! 

Bij minder mooi weer hebben we genoeg plaats onder ons luiffel met warmtelampen. 

 • *  Ontvangst van de gasten met een Cava
 • *  Onbeperkt door @Beren & Vino geselecteerde wijnen (Verdejo, Sauvignon blanc spy valley,Viognier Harmonie, Chardonnay Abbots & Delaunay, Balon Rosso 
 •     cascina de Mela, Tempranillo Olcaviana, Grenache rosé)
 • *  Onbeperkt door ons geselecteerde bieren (in overleg) 
 • *  Onbeperkt bruis-plat water (Marie Stella Maris) 
  *  Bittergarnituur
  *  Vers brood met olijven en kruidenboter

  Het arrangement is voor minimaal 15 en maximaal 40 personen. De datum en tijden zijn in overleg bespreekbaar met een maximum van 3 uur. (vrijdagavond niet mogelijk) Sluitingstijd is max. 00.00 uur. Prijs is € 29,95 per persoon exclusief inhuur kok/lopend buffet /Jeu d'Boules . Reserveren verplicht. Tel 06-33029055 of via sanne@vickitchenbar.nl

 

Kerstborrel bij VIC Kitchen en Bar

Zoek jij een gezellige locatie om met je bedrijf, vrienden of familie een Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel te organiseren. Dan kan dat bij ons. We hebben hiervoor een arrangement voor samen gesteld. 

*  Ontvangst met een heerlijke Cava en * 1 Oester p.p. (Fine de claire, afkomst Frankrijk)
*  Onbeperkt door @Beren & Vino geselecteerde wijnen (Verdejo, Sauvignon blanc spy valley,    Viognier Harmonie, Chardonnay Abbots & Delaunay, Balon Rosso cascina de Mela, Tempranillo Olcaviana, Grenache rosé)
*  Onbeperkt door ons geselecteerde bieren (in overleg)
*  Onbeperkt bruis-plat water (Marie Stella Maris) 
*  Bittergarnituur en luxe borrelhapjes 
*  Vers brood met olijven en kruidenboter

Het arrangement is voor minimaal 10 en maximaal 25 personen. De datum en tijden zijn in overleg bespreekbaar met een maximum van 3 uur. (vrijdagavond niet mogelijk) Sluitingstijd is 00.00 uur. Prijs is € 29,95 per persoon. * meerprijs van € 4,50 pp. 

Reserveren verplicht. Tel 06-33029055 of via sanne@vickitchenbar.nl

 

Borrelplank van VIC Kitchen en Bar

Moet jij dit jaar een kerstborrel of -avond regelen thuis voor je familie of vrienden en heb je geen tijd voor de boodschappen, klaarmaken van de hapjes en alles wat erbij komt kijken...dan kunnen wij je helpen. Wij hebben speciaal voor de feestdagen een heerlijke borrelassortiment samen gesteld. Alles wordt netjes verpakt in doosjes zodat je het in een hand omdraai op tafel kunt zetten. 

Het borrelassortiment bestaat uit:

*  Met zorg uitgekozen kaassoorten (3 soorten) 
*  Ham en worst 
*  Vers afgebakken stokbrood met olijven en truffel mayo
*  Augurk, druiven en noten
*  Compote 
*  Gevulde eitjes 2 pp.
*  Kleine pasteitje met ragout 2 pp. (zelf nog opwarmen) 

Het borrelassortiment is voor minimaal 4 personen te bestellen. Datum en tijden ophalen zijn in overleg. Prijs is € 12,50 per persoon. 

Reserveren verplicht. Tel 06-33029055 of via sanne@vickitchenbar.nl

 

Besloten feest

Zoek jij nog een leuke locatie voor een verjaardag, babyborrel, zakenborrel, vriendinnendag of andere gelegenheid dan ben jij welkom op onze locatie aan het Catharinaplein in Eindhoven.

Waarom zou je bij ons je feestje vieren. Heel simpel;

* geen geregel thuis

* goede bereikbare en gezellige locatie midden in de binnenstad van Eindhoven

* geen boodschappen doen 

* bediening aanwezig dus jij kan echt genieten van je feestje!

Wie bieden arrangementen aan Basic of Compleet. Welk thema je ook wilt wij zorgen hiervoor. Meer informatie of reservering mail ons naar sanne@vickitchenbar.nl of bel naar 06-33029055.